Ons werk

#enkelecases

#effestoefe

Ons werk

Een fijne klik en een gedeelde passie, dat zijn volgens ons de basis-ingrediënten van een succesvolle samenwerking. Hier ontdek je hoe we enkele van onze klanten verder hielpen, steeds op maat van hun eigen doelstellingen en budget. 

 

Je zal merken dat zowel groot als klein, lokaal als internationaal, commercieel als non-profit de weg naar Tails heeft gevonden. Soms dwaalden we zelfs al eens af van de kudde om onweerstaanbare projecten te realiseren die wat verder van onze focussectoren lagen.

Wat we doen

Levende communicatie

Tails is een communicatiebureau gespecialiseerd in landbouw, groen en dieren. Wij helpen je om je bedrijf, organisatie, event, nieuws, … duidelijk en aantrekkelijk aan de buitenwereld te presenteren. Dat doen we op heel wat verschillende manieren.

Onze klanten

Samenwerken is pas echt fijn als je dezelfde passie deelt.

De klik, daarnaar gaan we op zoek als we gaan samenwerken.
Om je te helpen krachtig te communiceren willen we immers op dezelfde golflengte zitten. Bovendien vinden we het belangrijk om vertrouwd te zijn met je sector en doelgroep. 

 

We werken voornamelijk voor bedrijven, organisaties en events die actief zijn rond landbouw, paarden, huisdieren en groen. Maar, als er een echte match is, maken we wel eens uitstapje naar andere sectoren.

Heb je nog een vraag? Die horen we graag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie