Edgy social media voor Carantos

Pittige content

Af en toe gaat Tails ook eens buiten de landbouw-, groen- en dierensector aan de slag. Een prettig gestoord bedrijf met een product waar we zelf verslaafd aan zijn kunnen we bijvoorbeeld niet weerstaan. 

Zo beheren we social media kanalen voor Carantos, een gutsy Belgisch koffiemerk met een edgy huisstijl. Dit bedrijf is pittig, net zoals sommige van hun koffiesmaken.

Het Carantos-team produceert liters aan creatieve ideeën en durft deze ook uitvoeren. Koffiekopjes, suikertjes en melkjes met hilarische en confronterende teksten, gewaagde wedstrijden, … Daar hangen we maar al te graag ons karretje aan vast. 

 

Hier zetten we enkele van onze leukste posts op een rijtje. Laat het smaken!

Wat deed Tails voor Carantos?

Quotes

Iedereen houdt van koffie! Ook historische figureren en Hollywoodsterren. Dankzij hun herkenbaarheidsgehalte brengen deze posts de branding en het imago van Carantos naar een hoger level.

Actualiteit

Een tasje koffie past bij elke gelegenheid, daar spelen we op in met opvallende actualiteitsposts. Ze linken trouwens naar de producten in de webshop: een fijn extraatje. 

Achter de schermen

Voor een prettig bedrijf als Carantos is het een absolute must om volgers een inkijk te geven in het zeilen en zeilen achter de schermen. De fans van het merk appreciëren dit enorm. En dat merken we!

Er valt wat te winnen op social media

Carantos verwent klanten niet alleen met een goede service, topmateriaal en heerlijke koffie. Het bedrijf organiseert ook regelmatig onweerstaanbare winacties. 

B2B-dynamiek

Carantos is erg populair bij particulieren maar richt zich vooral op de B2B-markt. Heel wat restaurants, hotels en cafe’s geuren naar hun lokale blends en schenken hun zwarte goud in vrolijke Carantoskopjes. 

Ook melkjes, suikertjes, chocolaatjes, … voorziet Carantos van hilarische spreuken en een herkenbare branding. Dat maakt van een tasje Carantos-koffie natuurlijk een zeer “Instagrammable” geheel. Door op zoek te gaan naar posts over Carantos en ze actief te delen zetten we B2B-klanten in de kijker en ontstaat er een hechte online Carantos-community. 

 

Wij maken graag vrijblijvend tijd voor je vrij. 

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie