Lancering Equi-Management

Krachtig en efficiënt van start

Voor een job als zelfstandig ruiter of paardenhouder kies je alleen als je enorm gepassioneerd bent door je vak, niet omdat je van administratie houdt. Maar vandaag ligt er nu eenmaal een grote berg papierwerk en managementtaken op hippische professionals te wachten. 

 

Gelukkig kunnen zij daarmee voortaan terecht bij Emilie Proot en Julie Vandamme. Deze twee gespecialiseerde administratieve duizendpoten stampten het gloednieuwe initiatief ‘Equi-Management’ uit de grond. Tails ondersteunde hen bij de lancering. 

Wat deed Tails voor Equi-Management?

Emilie proot julie vandamme equi-management tails communications

Emilie Proot 

Julie Vandamme

Lancering

Je lancering wil je als startend ondernemer zeker niet missen. Een daarmee bedoelen we niet dat je steeds een groots opgezette campagne nodig hebt met veel toeters en bellen. Integendeel: ben je zelf bescheiden, nuchter en praktisch ingesteld? Draag dat dan ook van meet af aan uit. 

 

Met een keurig logo, een duidelijke website en leuke socials die allemaal hetzelfde, authentieke verhaal vertellen kom je al erg ver. Vooral als je een groot netwerk hebt en ook nog eens weet hoe je dat kan enthousiasmeren. Eens die eerste post of dat persberichtje de wereld in gaat zou het je verbazen hoeveel mensen spontaan helpen je boodschap verspreiden.

Flexibel meedenken

Samen met Julie en Emilie brainstormden we over een plan van aanpak. We bekeken welke zaken het startende duo zelf in handen kon nemen (logo, fotografie, websiteprogrammatie), gaven advies en volgden de vooruitgang mee op. Het uitschrijven van hun bedrijfsverhaal , de webcontent (structuur, teksten, visuals, …) en de opstart van de sociale media-kanalen werd door Tails verzorgd. 

Social media, professioneel opgestart

Een Facebookpagina creëren kan op 2 seconden. Maar als je er op lange termijn performant en flexibel mee aan de slag wil gaan kan je het best doordacht aanpakken. 

 

Voor Equi-Management zetten we een professioneel account op, meteen gekoppeld met Instagram en voorzien van de nodige tools om beide socials eenvoudig te beheren en evalueren. Ook een LinkedIn-account kon voor een managementbedrijf uiteraard niet ontbreken.

Voor de lancering hadden Emilie en Julie al het juiste moment in gedachten. Wij zetten de eerste posts klaar en adviseerden hen hoe ze die via hun persoonlijke netwerk zo breed mogelijk konden verspreiden.

Wij maken graag vrijblijvend tijd voor je vrij. 

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie