Agenda events

#TeamTailsOnTour!

Bij Tails zijn we vaak onderweg. We duiken regelmatig op bij (hippische) evenementen waar we ofwel de organisatie zelf ondersteunen ofwel een aantal merken helpen om hun eventbeleving te vertalen naar hun online publiek op social media. Ontdek hier waar je ons dit jaar kan vinden. Ben jij aanwezig op andere evenementen en kan je onze hulp gebruiken? Contacteer ons!

 

Je zal merken dat zowel groot als klein, lokaal als internationaal, commercieel als non-profit de weg naar Tails heeft gevonden. Soms dwaalden we zelfs al eens af van de kudde om onweerstaanbare projecten te realiseren die wat verder van onze focussectoren lagen.

Organiseer je zelf een evenement?

Ons team heeft bakken ervaring en expertise als perschef – van het schrijven van persberichten tot het begeleiden van journalisten en fotografen. Ook het beheren van de social media tijdens je event kunnen we vlotjes voor onze rekening nemen.

 

Neem bijvoorbeeld een kijkje op de socials van Jumping Mechelen. Daar verzorgen wij niet alleen de social media-kanalen, maar nemen we ook het hele persgebeuren onder onze hoede.

Jouw merk op een event?

Sta je zelf met je merk op een van deze evenementen, of andere events? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het managen van je social media? Contacteer ons en we bekijken samen wat wij voor jou kunnen betekenen. Zo haal jij het maximale uit jouw deelname op (hippische) events.

 
Enkele voorbeelden hiervan vind je in de highlights ‘events’ van Greenfield en De Sutter Naturally.

Brussels Stephex Masters

Jumping Mechelen

FEI World Cup Finals 2024 Riyadh

Flanders Horse Expo

Euroregio

 

FEI WBFSH Jumping World Breeding Championship For Young Horses

Knokke Hippique

Belgium Dressage Event

Corsendonk Dressage Cup

Indoor masters

Flanders Foals Championship

Agribex

Heb je nog een vraag? Die horen we graag!
Neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie