Gezocht: goed doel

Werelddierendag heeft bij Tails een bijzondere betekenis. Niet alleen viert onze collega Katrien dan haar verjaardag, maar het is ook het moment waarop we iets extra’s willen doen voor onze viervoeters, tweepootjes, zwemmende vrienden en alle andere prachtige wezens die onze wereld zo mooi maken.

Op 4 oktober werken we 1 dag voor het goede doel

Op Werelddierendag gaan we all out! Op die dag stropen we de mouwen op en zetten we onze skills VOLLEDIG GRATIS in voor een organisatie die zich vol passie inzet voor (of met) dieren.  

Hoe kunnen we helpen?

Tails is gespecialiseerd in marketing en communicatie. Niet zeker wat dat inhoudt? Hier een paar dingen die we voor een goed doel kunnen betekenen:

 

  • Een gestroomlijnde contentplanning voor social media
  • Pakkende posts, stories en reels
  • Een creatieve fotoshoot
  • Ontwerpen voor drukwerk: posters, flyers
  • Inspirerende teksten
  • ….

Kortom, we zijn er om het goede doel van jouw keuze te laten stralen! Nog meer inspiratie nodig?

Klik hier voor een overzicht van onze diensten

Welke goede doelen komen in aanmerking?

Ben jij op de hoogte van een liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van dierenwelzijn? Of heb jij weet van een bedrijf dat mensen ondersteunt door middel van activiteiten met dieren? Geef het ons dan zeker door. Wij bekijken elk voorstel en selecteren uiteindelijk de organisatie waarvoor we de mooiste meerwaarde kunnen realiseren op 1 dag tijd.

Doe mee!

Ken jij een goed doel dat absoluut onze hulp kan gebruiken?

 

Stuur een mailtje naar: info@tailscommunications.be met de naam van de organisatie en (indien beschikbaar) de website of socials. Geef ook gerust mee waarom je denkt dat jouw goede doel de ideale kandidaat voor ons is!

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie