Update je Google Mijn Bedrijf-pagina

Wanneer iemand je bedrijfsnaam googelt, is je Google Mijn Bedrijf-pagina het eerste wat verschijnt. Op voorwaarde dat je hem hebt ingesteld natuurlijk. Deze eenvoudige maar zeer handige tool van Google zorgt ervoor dat je (potentiële) klanten in één oogopslag alle belangrijke informatie over jouw bedrijf te zien krijgen. Een meerwaarde voor jouw online vindbaarheid dus!

Google My Business

De voordelen van een Google Mijn Bedrijf-pagina

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan zo’n Google My Business-pagina. We sommen de belangrijkste voor je op:

Maak je Google Mijn Bedrijf-pagina aan

Heb je nog geen Google Mijn Bedrijf-pagina voor jouw zaak? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Surf naar Google Mijn Bedrijf en volg de stappen op het scherm.

 

Hulp nodig? Wij zetten met veel plezier je pagina voor je op!

Google Mijn Bedrijf opzetten

Je openingsuren updaten

Eén van de vele voordelen aan een Google Mijn Bedrijf-pagina is dat je de openingsuren van jouw bedrijf kan toevoegen. Mensen die jouw bedrijf willen bezoeken, kunnen zo direct zien of je op dat moment open bent of wanneer ze bij jou terecht kunnen. Je kan mensen ook informeren of je open bent op feestdagen en je kan aangeven dat je tijdelijk gesloten bent, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat.


Het is zelfs mogelijk om speciale openingsuren toe te voegen, zoals op welke uren je bepaalde diensten aanbiedt.

Tails Communications - facebook analyse

Voorbeeld: Een restaurant kan de standaard openingsuren tonen, maar ook binnen welke uren het lunchmenu beschikbaar is of vanaf hoe laat het mogelijk is om afhaalmaaltijden af te halen.

 

Je kan de openingsuren van jouw zaak makkelijk toevoegen of aanpassen. Bij het opzetten van je Google Mijn Bedrijf-pagina, zal je tijdens een van de te doorlopen stappen de openingsuren kunnen toevoegen.

Heb je deze stap overgeslagen of wil je de uren later aanpassen? Geef dan je bedrijfsnaam in via Google Zoeken en zorg dat je ingelogd bent met het Gmail-account dat je pagina beheert. Automatisch zullen er enkele opties verschijnen:

Google Mijn Bedrijf instellingen

Kies voor “profiel bewerken”. Er verschijnt nu een pop-up-menu waar je bovenaan “openingsuren” kan kiezen. Via dit venster kan je jouw openingsuren aanpassen of toevoegen.

Jouw bedrijfspagina helemaal in orde

Wil jij jouw Google Mijn Bedrijf-pagina ook tip top in orde hebben, maar heb je geen tijd of zin om dat zelf te doen? Het Tails-team helpt je met plezier verder. Wij zetten je profiel voor je op en voeren de nodige aanpassingen door.

Heb je nog een vraag? Die horen we graag!
Neem dus gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie