“Beestig” communicatiebureau

Marketing en communicatie gespecialiseerd in de paardensector

Bij Tails-Communications hebben we grote affiniteit naar alle dieren, maar in het bijzonder toch de paardensport. Omdat we hier zo in thuis zijn weten we dat het werken met paarden veel tijd vergt. Daarom nemen wij graag de teugels van jouw hippisch bedrijf in handen als het gaat over marketing en communicatie. 

 

Heb jij een ruitershop maar weet je niet hoe je op de online kar moet springen?
Ben je een ruiter die wat meer social media expertise kan gebruiken?
Organiseer je een hippisch evenement maar heb je nog geen perschef?
Tails to the rescue!

 

Met een opvallend logo, herkenbare huisstijl en een professionele online aanwezigheid helpen we stoeterijen, ruiters en organisatoren van paardensportevenementen groeien. Onze digitale marketing benadert niet alleen de juiste doelgroep, maar zorgt ook voor een blijvende indruk in de equine industrie.

Klanten

Het Tails-team heeft na vele jaren een mooi netwerk opgebouwd in de paardensector. 

 

Zo hebben we al mooie projecten mogen uitvoeren zoals het maken van de website van Jumping Mechelen. Ook hebben we aan de social media en pers gewerkt voor de Vlaanderens Kerstjumping. Daarnaast werken we ook enkele projecten uit voor de jaarlijkse Brussels Stephex Masters en de veilingen van Woodlands International Sales

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Bekijk onze cases en ontdek de rest van onze website!

 

Wat we doen

Levende communicatie

Tails is een communicatiebureau gespecialiseerd in landbouw, groen en dieren. Wij helpen je om je bedrijf, organisatie, event, nieuws, … duidelijk en aantrekkelijk aan de buitenwereld te presenteren. Dat doen we op heel wat verschillende manieren.

Heb je nog een vraag? Die horen we graag!
Neem dus gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie