“Beestig” communicatiebureau

Marketing en communicatie gespecialiseerd in de landbouwsector

Bij Tails Communications koesteren we, net zoals jij, een passie voor de landbouw en alles wat groeit en bloeit.

 

Of je nu innovatieve landbouwtechnieken promoot, kwaliteitsproducten van je boerderij verkoopt in jouw hoevewinkel of een duurzaam landbouwinitiatief leidt, Tails plaatst jouw merk in de kijker. Zodat jij je kan blijven inzetten voor een vruchtbare toekomst van je agrarisch bedrijf en je land. 

Tails Communications biedt gespecialiseerde marketing en communicatie voor de gehele landbouwsector.

 

Een strategische marketingaanpak kan de sleutel zijn tot jouw succes. Een merk in de landbouw is meer dan alleen de producten die je teelt of de dieren die je verzorgt; het vertelt een verhaal van erfgoed. Dat maakt je uniek en dat onderscheidt je van je concurrenten. 

 

Een opvallend logo, een herkenbare huisstijl en een gebruiksvriendelijke website helpen jouw plaats in de agrarische sector te benadrukken. Sterke content en een doordachte aanwezigheid op social media zijn onmisbaar om jouw boodschap over te brengen en de band met je klanten te versterken.

 

Benieuwd naar hoe we te werk gaan? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. Laten we samen de vruchten plukken van sterke marketing!

Wat we doen

Levende communicatie

Tails is een communicatiebureau gespecialiseerd in landbouw, groen en dieren. Wij helpen je om je bedrijf, organisatie, event, nieuws, … duidelijk en aantrekkelijk aan de buitenwereld te presenteren. Dat doen we op heel wat verschillende manieren.

Heb je nog een vraag? Die horen we graag!
Neem dus gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
Communicatiebureau - Tails Communications

Contact

Provinciebaan 68, 2470 Retie